Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
GMS42042021341 | YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜ UYGULAMALARI-II | Ders | 4 | 8 | 5.00 |
Lisans
Öğrencilerin, mutfağın ergonomik tasarımı hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak.
1 | Ergonomi kavramı ve prensiplerini tanımlar |
Birinci Öğretim
[Yok]
Hafta | Teorik | Uygulama | Laboratuvar |
---|---|---|---|
1 | ergonomiye giriş | ||
2 | İnsan faktörleri mühendisliği | ||
3 | antropometri |
Etkinlikler | Sayısı | Süresi (saat) | Toplam İş Yükü (saat) |
---|---|---|---|
Toplam İş Yükü (saat) | 0 |
[PC] 1 | [PC] 2 | [PC] 3 | [PC] 4 | [PC] 5 | [PC] 6 | |
[OC] 1 |