GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
GMS42042021341 YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜ UYGULAMALARI-II Ders 4 8 5.00

Lisans



Öğrencilerin, mutfağın ergonomik tasarımı hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak.



1 Ergonomi kavramı ve prensiplerini tanımlar

Birinci Öğretim



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 ergonomiye giriş
2 İnsan faktörleri mühendisliği
3 antropometri





Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Toplam İş Yükü (saat) 0

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6
[OC] 1
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek