GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
GMS22102021341 GASTRONOMİ VE MEDYA Seçmeli Ders Grubu 2 4 4.00

Lisans



Öğrencilerin gastronomi ve medya ilişkisini açıklayabilmesini sağlamak ve iletişim kavramlarını tanımlayabilecek bilgiyi vermek



1 Gastronominin ilişkili olduğu medya alanlarını yorumlar
2 Sinemada gastronomiyi açıklar.
3 Yazılı medyada gastronomiyi açıklar.

Birinci Öğretim



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Gastronomide Medyanın Yeri ve Önemi
2 Gastronomi ve Medya İlgili Temel Kavramlar
3 Komünikasyon, Kitle İletişim ve Çeşitleri
4 Sinema ve Gastronomi
5 Basılı Medya ve Gastronomi-I
6 Basılı Medya ve Gastronomi-II
7 Televizyon ve Gastronomi-I
8 Ara sınav
9 Sosyal Medya ve Gastronomi
10 Fotoğraf ve Gastronomi
11 Gastronomi ve Sosyoloji-I
12 Gastronomi ve Sosyoloji-II
13 Genel tekrar
14 Final Sınavı



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 12 4 48
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 14 4 56
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 14 1 14
Toplam İş Yükü (saat) 120

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6
[OC] 1 5 5 5 5 5 5
[OC] 2 5 5 5 5 5 5
[OC] 3 5 5 5 5 5 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek