Ders Öğretim Planı
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
Dersin Türü |
Yıl |
Yarıyıl |
AKTS |
GMS22102021341 |
GASTRONOMİ VE MEDYA |
Seçmeli Ders Grubu |
2 |
4 |
4.00 |
Lisans
Öğrencilerin gastronomi ve medya ilişkisini açıklayabilmesini sağlamak ve iletişim kavramlarını tanımlayabilecek bilgiyi vermek
1 |
Gastronominin ilişkili olduğu medya alanlarını yorumlar |
2 |
Sinemada gastronomiyi açıklar. |
3 |
Yazılı medyada gastronomiyi açıklar. |
Birinci Öğretim
[Yok]
Hafta |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
1 |
Gastronomide Medyanın Yeri ve Önemi |
|
|
2 |
Gastronomi ve Medya İlgili Temel Kavramlar |
|
|
3 |
Komünikasyon, Kitle İletişim ve Çeşitleri |
|
|
4 |
Sinema ve Gastronomi |
|
|
5 |
Basılı Medya ve Gastronomi-I |
|
|
6 |
Basılı Medya ve Gastronomi-II |
|
|
7 |
Televizyon ve Gastronomi-I |
|
|
8 |
Ara sınav |
|
|
9 |
Sosyal Medya ve Gastronomi |
|
|
10 |
Fotoğraf ve Gastronomi |
|
|
11 |
Gastronomi ve Sosyoloji-I |
|
|
12 |
Gastronomi ve Sosyoloji-II |
|
|
13 |
Genel tekrar |
|
|
14 |
Final Sınavı |
|
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
40
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
60
|
Etkinlikler |
Sayısı |
Süresi (saat) |
Toplam İş Yükü (saat) |
Ara Sınav |
1 |
1 |
1 |
Final Sınavı |
1 |
1 |
1 |
Derse Katılım |
12 |
4 |
48 |
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma |
14 |
4 |
56 |
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma |
14 |
1 |
14 |
Toplam İş Yükü (saat)
|
120
|
|
[PC] 1 |
[PC] 2 |
[PC] 3 |
[PC] 4 |
[PC] 5 |
[PC] 6 |
[OC] 1 |
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
[OC] 2 |
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
[OC] 3 |
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek