GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
GMS21092021341 MUTFAKLARDA TEDARİK YÖNETİMLERİ Seçmeli Ders Grubu 2 3 4.00

Lisans



Öğrencilerin yiyecek içecek işletmelerindeki tedarik süreçlerini kavramasını sağlamak.



1 Mutfaktaki tedarik yöntemlerini öğrenme

Birinci Öğretim



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 . Tedarik Zinciri Yönetimi Kavramı
2 Tedarik Zinciri Yönetiminde Satın alma
3 Malzeme ve donanım seçimi, tedarik ve kurulum ilkeleri
4 Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu
5 Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu
6 Bulaşıkhane ve diğer donanımların tedarik ve kurulumu
7 Ara sınav
8 Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
9 Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
10 Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
11 Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
12 Otel mutfağı tedarik yönetimleri
13 Otel mutfağı tedarik yönetimleri
14 Final sınavı



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 14 3 42
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 16 3 48
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 14 2 28
Toplam İş Yükü (saat) 120

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6
[OC] 1 5 5 5 5 5 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek