Ders Öğretim Planı
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
Dersin Türü |
Yıl |
Yarıyıl |
AKTS |
GMS21092021341 |
MUTFAKLARDA TEDARİK YÖNETİMLERİ |
Seçmeli Ders Grubu |
2 |
3 |
4.00 |
Lisans
Öğrencilerin yiyecek içecek işletmelerindeki tedarik süreçlerini kavramasını sağlamak.
1 |
Mutfaktaki tedarik yöntemlerini öğrenme |
Birinci Öğretim
[Yok]
Hafta |
Teorik |
Uygulama |
Laboratuvar |
1 |
. Tedarik Zinciri Yönetimi Kavramı |
|
|
2 |
Tedarik Zinciri Yönetiminde Satın alma |
|
|
3 |
Malzeme ve donanım seçimi, tedarik ve kurulum ilkeleri |
|
|
4 |
Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu |
|
|
5 |
Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu |
|
|
6 |
Bulaşıkhane ve diğer donanımların tedarik ve kurulumu |
|
|
7 |
Ara sınav |
|
|
8 |
Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki |
|
|
9 |
Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki |
|
|
10 |
Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki |
|
|
11 |
Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki |
|
|
12 |
Otel mutfağı tedarik yönetimleri |
|
|
13 |
Otel mutfağı tedarik yönetimleri |
|
|
14 |
Final sınavı |
|
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
40
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
60
|
Etkinlikler |
Sayısı |
Süresi (saat) |
Toplam İş Yükü (saat) |
Ara Sınav |
1 |
1 |
1 |
Final Sınavı |
1 |
1 |
1 |
Derse Katılım |
14 |
3 |
42 |
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma |
16 |
3 |
48 |
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma |
14 |
2 |
28 |
Toplam İş Yükü (saat)
|
120
|
|
[PC] 1 |
[PC] 2 |
[PC] 3 |
[PC] 4 |
[PC] 5 |
[PC] 6 |
[OC] 1 |
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
5
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek