GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Gıda çalışmalarının ortaya çıkış koşullarını açıklar. Küreselleşme ve gıda ilişkisini kavrar.



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Gıda Çalışmaları
2 Gıda Çalışmalarının Tarihsel Gelişimi
3 Gıda ve Beslenmeye İlişkin Kuramsal Yaklaşımlar
4 Küreselleşme ve Gıda
5 Gıda Güvencesi ve Gıda Egemenliği
6 Organik Gıda Tüketimi
7 Sağlıklı Beslenme ve Beden İlişkisi
8 Ara sınav
9 Uygarlaşma Süreci ve Yemek Kültürü
10 Diyet Endüstrisi ve Beslenme ve Kültür
11 Dışarıda Yemek ve Fast Food Tüketimi
12 Mekân Olarak Mutfak
13 Toplumsal Sınıf ve Beslenme
14 Gıda ve Toplumsal Değişme



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 14 2 28
Tartışma 2 2 4
Soru-Yanıt 2 2 4
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 15 2 30
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 15 2 30
Toplam İş Yükü (saat) 98

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6 [PC] 7 [PC] 8 [PC] 9 [PC] 10 [PC] 11 [PC] 12 [PC] 13 [PC] 14 [PC] 15 [PC] 16 [PC] 17 [PC] 18 [PC] 19 [PC] 20
[OC] 1 4 4 4 4 4 4 4 4 3 4 4 3 4 3 4 4 3 3 3 4
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek