GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Faast Food ve Slow Food Akımını Öğrenme
2 Temalı restoranlar ve barlar hakkında bilgi sahibi olma
3 Dünyanın en iyi restoranları ve başarı hikayelerini öğrenme
4 Kent mutfağı ve mutfak kültürünü karşılaştırabilme
5 Yiyecek stilistliği ve fotoğrafçılığı hakkında bilgi sahibi olma
6
7
8
9
10



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Faast Food Akımı
2 Faast Food Akımı
3 Slow Food Akımı
4 Slow food Akımı
5 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Franchising ve Başarı Hikayeleri
6 Yeme Ortamı ve Etkileri
7 Temalı Restoran ve Barlar
8 Dünyanın En İyi Restoranları ve Başarı Hikayeleri
9 Dünyanın En İyi Restoranları ve Başarı Hikayeleri
10 Gıda Güvenliği ve Yeni Yaklaşımlar
11 Gıda Güvenliği ve Yeni Yaklaşımlar
12 Kent Mutfağı ve Mutfak Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme
13 Gastronomik Kültürel Mirasın Yeniden İcadı
14 Yiyecek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı
15 Yenilebilir Çiçekler
16 Moleküler Gastronomi



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 14 2 28
Bireysel Çalışma 14 2 28
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 1 14 14
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 1 14 14
Toplam İş Yükü (saat) 86

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6 [PC] 7 [PC] 8 [PC] 9 [PC] 10 [PC] 11 [PC] 12 [PC] 13 [PC] 14 [PC] 15 [PC] 16 [PC] 17 [PC] 18 [PC] 19 [PC] 20
[OC] 1 3 4 4 3 3 4 4 4 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4 4
[OC] 2 4 4 4 3 3 3 4 3 4 4 4 3 3 4 3 3 4 3 4 4
[OC] 3 3 4 4 3 3 3 4 4 4 4 4 3 4 3 4 3 3 4 3 4
[OC] 4 3 4 4 3 3 4 4 4 4 4 3 3 4 4 4 3 4 4 4 4
[OC] 5 3 4 4 3 3 4 4 4 4 4 3 3 4 4 4 3 4 4 4 4
[OC] 6 4 4 4 4 4 4 3 4 3 4 4 4 3 3 3 3 3 4 4 4
[OC] 7 3 4 4 3 4 4 3 4 3 4 4 4 4 3 3 4 3 4 4 4
[OC] 8 3 4 3 3 4 3 3 4 3 4 4 4 3 4 3 4 3 4 3 4
[OC] 9 3 4 4 4 4 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4 3 4 4 4
[OC] 10 3 4 4 4 3 3 4 4 3 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 3
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek