GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Dekor ve sunuş konusunda genel bilgileri öğrenebilme.
2 Dekore edilmiş bir tabakta dikkat edilecek noktaları öğrenebilme.
3 Karpuz dekorlarını, patates dekorlarını uygulayabilme
4 Aynalar ve örnek sunuşlar oluşturabilme
5 Pasta dekorlarını uygulayabilme
6 Çorbalar, sebze yemekleri, et, kurubaklagiller, tahıl yemekleri ve pilav tabaklarına örnek sunumlar hazırlayabilme.



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Türkçe: Dekor ve sunuş konusunda önemli bilgiler ,
2 Türkçe: Dekor hazırlanışında dikkat edilecek noktalar
3 Türkçe: Dekorasyon için kullanılan sebzeler
4 Türkçe: Karpuz dekorları
5 Türkçe: Patates dekorları
6 Türkçe: Buz heykelleri
7 Türkçe: Aynalar ve örnek sunuşlar
8 Türkçe: Pasta dekorları
9 Türkçe: Çorba süslemeleri
10 Türkçe: Sebze yemekleri süslemeleri
11 Türkçe: Et yemekleri (kebaplar, köfteler, sakatatlar) süslemeleri
12 Türkçe: Kurubaklagil ve tahıl yemekleri süslemeleri
13 Türkçe: Pilav tabakları süslemeleri
14 Türkçe: Örnek uygulamalar
15 Türkçe: Örnek Uygulamalar
16 Türkçe: Final Sınavı



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 14 4 56
Bireysel Çalışma 14 4 56
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 2 1 2
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 2 1 2
Toplam İş Yükü (saat) 118

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6 [PC] 7 [PC] 8 [PC] 9 [PC] 10 [PC] 11 [PC] 12 [PC] 13 [PC] 14 [PC] 15 [PC] 16 [PC] 17 [PC] 18 [PC] 19 [PC] 20
[OC] 1 4 4 4 3 3 4 4 3 3 4 5 5 3 4 4 4 5 4 4 4
[OC] 2 3 4 4 4 3 4 3 4 3 3 4 4 4 3 3 4 3 4 4 5
[OC] 3 5 4 4 5 3 5 5 4 5 5 5 5 4 5 4 4 5 5 4 4
[OC] 4 3 4 4 4 4 4 4 3 4 4 3 3 3 4 3 4 3 3 4 4
[OC] 5 4 4 3 4 3 3 4 4 3 4 4 4 3 4 3 4 5 4 4 4
[OC] 6 4 4 3 4 5 3 3 3 4 3 4 4 4 5 5 4 4 4 5 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek