Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
GMS6031 | GASTRO DİPLOMASI VE MEDYA | Ders | 1 | 1 | 5.00 |
Yüksek Lisans
Dersin amacı, gıdanın kültürel diplomasi ve uluslararası anlayış için nasıl bir araç olarak kullanılabileceğini incelemektir.
Prof. Dr. Cavit Yavuz
Birinci Öğretim
[Yok]
Bu ders yemek, kültür ve uluslararası ilişkilerin kesişimini araştırmaktadır. Ana odak noktası, uluslararası mutfak tanıtımı yoluyla kamu diplomasisidir.
Hafta | Teorik | Uygulama | Laboratuvar |
---|
Paul Rockover (2020), “A Guide to Gastrodiplomacy”, in: Nancy Snow/Nicholas J. Cull (ed), Routledge Handbook of Public Diplomacy. New York and London, 205-212 Nicholas J. Cull (2020), “Public Diplomacy Before Gullion: The Evolution of a Phrase”, in: Nancy Snow/Nicholas J. Cull (Ed), Routledge Handbook of Public Diplomacy. New York and London, 13-17
Etkinlikler | Sayısı | Süresi (saat) | Toplam İş Yükü (saat) |
---|---|---|---|
Toplam İş Yükü (saat) | 0 |
[PC] 1 | [PC] 2 | [PC] 3 | [PC] 4 | [PC] 5 | [PC] 6 | [PC] 7 | [PC] 8 | [PC] 9 |