| Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS |
|---|---|---|---|---|---|
| UGT1072013272 | HİJYEN VE SANİTASYON | Ders | 1 | 1 | 3.00 |
Önlisans
Türkçe
Kişisel hijyeni öğretmek Hijyen ve sanitasyon hakkinda temel bilgi vermek
Öğr. Gör. Songül KOYUN
| 31 | Kişisel hijyen uygulamada etkili olur |
| 32 | Dezenfeksiyon kurallarını açıklayabilir |
| 33 | Temizlik malzemeleri hakkında bilgi ve bilince sahip olur |
Yok
Yok
Kişisel Hijyen Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
| Hafta | Teorik | Uygulama | Laboratuvar |
|---|---|---|---|
| 1 | Kişisel Hijyen | ||
| 2 | Kişisel Hijyen | ||
| 3 | Kişisel Hijyen | ||
| 4 | Kişisel Temizlik Kuralları | ||
| 5 | Kişisel Temizlik Kuralları | ||
| 6 | İşletmelerde Tuvaletler ve El Yıkama Alanları | ||
| 7 | Periyodik Sağlık Kontrolleri | ||
| 8 | İşletme Giriş ve Çıkışları | ||
| 9 | Ara sınav | ||
| 10 | Temizlik Malzemeleri | ||
| 11 | Temizlik Malzemeleri | ||
| 12 | Temizlik Malzemeleri | ||
| 13 | Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | ||
| 14 | Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | ||
| 15 | Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | ||
| 16 | Dönem sonu sınavı |
KAYAARDI Semra, 2010. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon. Celal Bayar Üniversitesi Yayınları, Manisa
| Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | 40 | |
| Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | 60 | |
Yok
| Etkinlikler | Sayısı | Süresi (saat) | Toplam İş Yükü (saat) |
|---|---|---|---|
| Ara Sınav | 1 | 2 | 2 |
| Final Sınavı | 1 | 2 | 2 |
| Derse Katılım | 14 | 3 | 42 |
| Soru-Yanıt | 7 | 1 | 7 |
| Bireysel Çalışma | 14 | 2 | 28 |
| Toplam İş Yükü (saat) | 81 | ||
| [PC] 1 | [PC] 2 | [PC] 3 | [PC] 4 | [PC] 5 | [PC] 6 | [PC] 7 | [PC] 8 | [PC] 9 | [PC] 10 | [PC] 11 | [PC] 12 | [PC] 13 | [PC] 14 | [PC] 15 | |
| [OC] 31 | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||
| [OC] 32 | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||
| [OC] 33 | 5 | 5 | 5 |