Tel : 0 ( 452 ) 226 52 00    

Derece Programları


Önlisans Programları

  • Program Tanımı
  • Program Çıktıları
  • Müfredat

Program Tanımları

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

        Aktif Alan         Pasif Alan

Program Çıktıları

1

Müfredat

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar

1. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
İAİTB19120168410 ATATÜRK İLK. ve İNK. TAR. I Zorunlu 2 0 0 0
ASP10520168410 BESLENME İLKELERİ Zorunlu 4 0 0 0
ASP10920168410 GASTRONOMİYE GİRİŞ Zorunlu 3 0 0 0
ASP10720168410 MENÜ PLANLAMA Zorunlu 3 1 0 0
ASP10120168410 MUTFAK PLANLAMA Zorunlu 3 1 0 0
SEÇ20168410_1_1_1 SEÇMELİ_1_1_1 Seçmeli 0 0 0 0
SEÇ20168410_1_1_2 SEÇMELİ_1_1_2 Seçmeli 0 0 0 0
İTDB10120168410 TÜRK DİLİ I Zorunlu 2 0 0 0
İYDB11520168410 YABANCI DİL I Zorunlu 2 0 0 0



2. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
İAİTB19220168410 ATATÜRK İLK. ve İNK. TAR. II Zorunlu 2 0 0 0
ASP11020168410 PİŞİRME YÖNTEMLERİ - I Zorunlu 4 2 0 0
SEÇ20168410_1_2 SEÇMELİ_1_2 Seçmeli 0 0 0 0
STAJ10220168410 STAJ - I Zorunlu 0 0 0 0
İTDB10220168410 TÜRK DİLİ II Zorunlu 2 0 0 0
İYDB11620168410 YABANCI DİL II Zorunlu 2 0 0 0
ASP10820168410 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ - I Zorunlu 2 1 0 0
ASP10620168410 YÖRESEL MUTFAKLAR Zorunlu 3 1 0 0



3. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
ASP21520168410 ARAŞTIRMA YÖN. ve TEKNİKLERİ Zorunlu 2 0 0 0
ASP21720168410 MESLEKİ YABANCI DİL I Zorunlu 2 0 0 0
ASP20320168410 PASTANE ÜRÜNLERİ Zorunlu 3 1 0 0
ASP20920168410 PİŞİRME YÖNTEMLERİ -II Zorunlu 3 1 0 0
SEÇ20168410_2_1 SEÇMELİ_2_1 Seçmeli 0 0 0 0
ASP20720168410 SOĞUK MUTFAK Zorunlu 3 1 0 0
ASP21120168410 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ - II Zorunlu 2 1 0 0



4. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
ASP20820168410 DÜNYA MUTFAKLARI Zorunlu 3 1 0 0
ASP22020168410 GIDA GÜVENLİĞİ Zorunlu 2 0 0 0
ASP21820168410 MESLEKİ YABANCI DİL II. Zorunlu 2 0 0 0
ASP21620168410 OSMANLI MUTFAĞI Zorunlu 3 1 0 0
SEÇ20168410_2_2 SEÇMELİ_2_2 Seçmeli 0 0 0 0
STAJ20020168410 STAJ - II Zorunlu 0 0 0 0
ASP20420168410 TÜRK MUTFAĞI Zorunlu 3 1 0 0
ASP21420168410 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ Zorunlu 3 0 0 0



SEÇ20168410_1_1_1
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
SEC10120168410 BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 0 0 0
SEC10320168410 MESLEK ETİĞİ Seçmeli 2 0 0 0
SEC10720168410 İŞ ORGANİZASYONU Seçmeli 2 0 0 0



SEÇ20168410_1_1_2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
GSEC19320168410 BEDEN EĞİTİMİ Seçmeli 1 1 0 0
GSEC19520168410 MÜZİK Seçmeli 1 1 0 0
GSEC19720168410 RESİM Seçmeli 1 1 0 0



SEÇ20168410_1_2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
SEC10220148310 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ Seçmeli 3 0 0 0
SEC10620148310 PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Seçmeli 3 0 0 0
SEC10820168410 YEMEK SÜSLEME SANATI Seçmeli 3 0 0 0



SEÇ20168410_2_1
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
SEC21120168410 GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 3 1 0 0
SEC21320168410 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR Seçmeli 2 0 0 0
SEC21520168410 OTLAR VE BAHARATLAR Seçmeli 2 0 0 0



SEÇ20168410_2_2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
SEC21020168410 ŞEKER VE ÇİKOLATA YAPIMI Seçmeli 2 1 0 0
SEC21220168410 İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 1 0 0
SEC21420168410 YARATICI MUTFAK UYGULAMA Seçmeli 2 1 0 0