GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Maliyet kontrolünün önemi ve amaçları
2 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolünde Karşılaşılan Sorunlar
3 Yiyecek içecek satış tahminleri
4 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Stoklama
5 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depodan Ürün Çıkarma
6 Minimum ve Maksimum stok miktarının belirlenmesi



[Yok]



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Maliyet kontrolünün önemi ve amaçları
2 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın alma Bölümü Ve İşlevi
3 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama
4 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Stoklama
5 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depodan Ürün Çıkarma
6 Yiyecek İçecek Üretim Kontrolü Süreci
7 Yiyecek İçecek Üretim Hatalari
8 Ara sınav
9 Beğenirlik endeksi
10 Satış değişimleri
11 Yiyecek İçecek Bütçesi Gider Tahmini
12 Satınalma etkinliğinin ölçülmesi
13 Minimum ve Maksimum stok miktarının belirlenmesi
14 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama
15 Final



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 3 3
Final Sınavı 1 3 3
Derse Katılım 14 2 28
Bireysel Çalışma 14 4 56
Toplam İş Yükü (saat) 90

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6 [PC] 7 [PC] 8 [PC] 9 [PC] 10 [PC] 11 [PC] 12 [PC] 13 [PC] 14 [PC] 15 [PC] 16 [PC] 17 [PC] 18 [PC] 19 [PC] 20
[OC] 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
[OC] 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
[OC] 3 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
[OC] 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
[OC] 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
[OC] 6 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek