GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
UGT1072013272 HİJYEN VE SANİTASYON Ders 1 1 3.00

Önlisans


Türkçe


Kişisel hijyeni öğretmek Hijyen ve sanitasyon hakkinda temel bilgi vermek


Öğr. Gör. Songül KOYUN


31 Kişisel hijyen uygulamada etkili olur
32 Dezenfeksiyon kurallarını açıklayabilir
33 Temizlik malzemeleri hakkında bilgi ve bilince sahip olur


Yok


Yok


Kişisel Hijyen Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon


Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Kişisel Hijyen
2 Kişisel Hijyen
3 Kişisel Hijyen
4 Kişisel Temizlik Kuralları
5 Kişisel Temizlik Kuralları
6 İşletmelerde Tuvaletler ve El Yıkama Alanları
7 Periyodik Sağlık Kontrolleri
8 İşletme Giriş ve Çıkışları
9 Ara sınav
10 Temizlik Malzemeleri
11 Temizlik Malzemeleri
12 Temizlik Malzemeleri
13 Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
14 Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
15 Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
16 Dönem sonu sınavı

KAYAARDI Semra, 2010. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon. Celal Bayar Üniversitesi Yayınları, Manisa



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60

Yok


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 2 2
Final Sınavı 1 2 2
Derse Katılım 14 3 42
Soru-Yanıt 7 1 7
Bireysel Çalışma 14 2 28
Toplam İş Yükü (saat) 81

[PC] 1 [PC] 2 [PC] 3 [PC] 4 [PC] 5 [PC] 6 [PC] 7 [PC] 8 [PC] 9 [PC] 10 [PC] 11 [PC] 12 [PC] 13 [PC] 14 [PC] 15
[OC] 31 5 5 5 5
[OC] 32 5 5 5 5
[OC] 33 5 5 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek